over-onsDe Heus interieurs is een jong bedrijf met veel potentie in de meubel- en interieurbouw. Samen met de klant kijken wij naar de beste oplossing voor een nieuw of gerenoveerd interieur. Wij maken alle meubels zelf en komen die bij u installeren. Op die manier weet u zeker dat het goed gebeurt.

Bent u op zoek naar specialisten op het gebied van interieurbouw? De Heus interieurs combineert ambachtelijk vakmanschap met de beste materialen en weet als geen ander uw persoonlijke wensen te vertalen in een passend ontwerp. Of het nu gaat om een tafel op maat of een volledige kastenwand: wij zorgen ervoor dat uw interieur uniek is!

Interieurbouw in verschillende stijlen
Vindt u het belangrijk om uw interieur een stijlvolle uitstraling mee te geven? Of het nu gaat om klassiek of juist modern: bij De Heus komt u altijd tot een oplossing waarin u zich helemaal thuis voelt. U krijgt echt een interieur op maat: uw persoonlijke smaak vindt u volledig terug in het meesterlijke timmerwerk met gevoel voor details. Uw smaak en uw interieur: wij kunnen het voor u realiseren.