De Heus Interieurs

Meubels op maat met gevoel voor detail

Wilt u een nieuwe uitstraling geven aan uw kantoor of woning? Vind u het lastig om meubels te vinden die passen bij uw levensstijl en aan uw verwachtingen voldoet? Wij maken meubels op maat. Samen met u kijken wij naar de beste oplossing voor de nieuwe inrichting, zodat de sfeer gecreƫerd wordt die aansluit bij uw wensen. Wilt u graag eens de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op.

Op maat gemaakte tv meubel

Verschillende stijlen mogelijk

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van meubels op maat. Dit houdt in dat wij met allerlei materialen werken om aan uw wensen te voldoen. Gaat u voor een moderne of klassieke uitstraling? Wij komen samen met u altijd tot een oplossing waarmee u 100% tevreden bent. Uw persoonlijke smaak vindt u volledig terug in de meubels. Aan elk detail wordt zorgvuldig aandacht besteed.

 

Tijdens onze kennismaking geeft u aan wat uw wensen zijn. Niet alleen de materialen, maar ook de kleuren. In het ontwerp nemen wij uw wensen mee. Na goedkeuring van het ontwerp gaan wij in onze werkplaats aan de slag om de meubels te maken. Vervolgens komen wij bij u langs om de meubels zorgvuldig te installeren. Omdat wij alles zelf doen, garanderen wij u dat het goed gebeurt.

Met passie maken wij voor u meubels op maat

Wij vinden het belangrijk dat u met ons meedenkt in het ontwerp, zodat wij uw wensen en smaak met onze passie kunnen combineren om tot het mooiste eindresultaat te komen. Wilt u graag wat inspiratie opdoen? Bekijk een aantal van onze projecten. Bent u overtuigd dat wij u kunnen helpen voor het maken van meubels op maat? Neem contact met ons op.

Martin de Heus
Op maat gemaakt