Arnhem zuidpoort2Wij verzorgen het interieur voor zowel bedrijfspanden als particuliere woningen. De Heus interieurs maakt alle meubels zelf en daarom kunnen wij precies op uw wensen aansluiten. Met passie voor hout en meubels komen wij alles zorgvuldig bij u op locatie installeren. Omdat wij alles zelf doen kunnen wij u garanderen dat het goed gebeurd.

Interieurbouw in verschillende stijlen
Vindt u het belangrijk om uw interieur een stijlvolle uitstraling mee te geven? Of het nu gaat om klassiek of juist modern: bij De Heus komt u altijd tot een oplossing waarin u zich helemaal thuis voelt. U krijgt echt een interieur op maat: uw persoonlijke smaak vindt u volledig terug in het meesterlijke timmerwerk met gevoel voor details. Uw smaak en uw interieur: wij kunnen het voor u realiseren.

Projectbegeleiding
Wilt u naast een nieuw interieur ook uw huis verbouwen? Dan kunt u alles aan ons uit handen geven. Wij regelen zonodig een aannemers-, schilders- of ander bedrijf. Dit scheelt u een hele hoop zorgen. Omdat wij dagelijks met deze zaken bezig zijn, hebben wij voldoende inzicht in de branche om de juiste schilder en aannemer voor u te regelen. Onze begeleiding loopt vanaf het eerste gesprek tot en met de nazorg.

We beginnen altijd met een gesprek, hierin bespreken we uw wensen. Wij komen voor dit gesprek altijd naar u toe. Op deze manier krijgen wij een beter beeld van uw levenswijze en daar zoeken wij een passend aannemers- of schildersbedrijf bij. Bij ons staat de klant altijd centraal en zullen wij alles doen om het u zo makkelijk mogelijk makkelijk te maken.

Wij bewaken voor u de kosten, de planning, de kwaliteit en geven u informatie door. Wij zijn voor u het centrale aanspreekpunt en blijven altijd neutraal.